Fysiotherapie – Fysiotherapie & Training Klaroenstraat – Rijswijk
Welkom bij Fysiotherapie & Training Klaroenstraat

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

Fysiotherapie

Onze visie

“Leven is bewegen” dat is ons motto elke dag. In praktische zin krijgt het motiveren tot een actievere en gezondere levensstijl prioriteit in onze benaderingswijze. Dat betekent een persoonlijke benadering met een duidelijke voorlichting en veel fysiotherapeutische interventies. Deze interventies zijn gericht op het stimuleren van de eigen effectiviteit en op het herstellen van de klachten en hebben als doel het optimaal bevorderen van de gezondheid.

Kwaliteit

De praktijk werkt volgens de richtlijnen die door het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) zijn aangedragen en uw behandelend fysiotherapeut staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. De fysiotherapeut mag zonder uw toestemming geen gegevens uit uw behandeldossier doorgeven aan derden. De praktijk voldoet aan de wetgeving voor privacy en persoonsgegevens, klachtenafhandeling en tuchtrecht.

Waarvoor kunt u terecht:

 • Algemene Fysiotherapie (denk daarbij aan alle klachten van het bewegingsapparaat)
 • Fysiotherapie aan huis (hiervoor is een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk)
 • Ademcoaching en training
 • Revalidatie en herstel na een operatie
 • Sport gerelateerde klachten
 • Chronische klachten
 • Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)
 • COOL-programma Coaching op Leefstijl
 • Algemene conditietraining (groepen van 4 – 6 personen)
 • Runningtherapie
 • Medical taping
 • Herzog Medical
 • Mindfulness
 • ACT

Tarieven

Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is het verstandig uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten.

Vanaf 1 januari 2024 hebben we tevens geen contract met CZ, CZ-direct, Just, Ohra en Nationale Nederlanden.

Vanaf 1 januari 2023 hebben we tevens geen contract met Zorg en Zekerheid en ook niet met VGZ en haar labels (UMC, IZA, UNIVE, Zekur, Bewuz, IZZ).

Vanaf 1 januari 2021 hebben wij geen contract afgesloten met Menzis.

Praktijk tarieven: 1e afspraak intake en onderzoek €70,- euro, vervolg behandel afspraak €41,- euro. Fysiotherapie aan huis komt er €15,- euro bij.

Aanmelden

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is.

Bij uw eerste afspraak dient u uw legitimatiebewijs mee te nemen en een eventuele verwijzing van uw huisarts of specialist en eventuele medicijnen lijst.

Uw eerste afspraak zal ongeveer 45 minuten duren, door een intake en onderzoek. Naar aanleiding van de resultaten van dit onderzoek zal er een behandelplan worden opgesteld. In dit behandelplan, dat met u zal worden besproken, staat de therapievorm en ook het aantal te verwachten behandelingen. Vervolgafspraken duren ongeveer 25 minuten.

Afmelden

Indien een afspraak om welke reden dan ook niet door kan gaan, dient u dit 24 uur voor de afgesproken behandeling te melden. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt om de behandelprijs bij u in rekening te brengen. In overleg met uw behandelend fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.

Contact en bereikbaarheid /openingstijden

De praktijk is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar. Ruime openingstijden (ook op zaterdag en door de weeks in de avond).

Maandag:       8:30 – 17:30
Dinsdag:        8:30 – 17:30
Donderdag:   8:30 – 18:00
Vrijdag:           9:00 – 21:00
Zaterdag:       8:30 – 12:00

Ook kunt u contact opnemen via de website of via e-mail. Zie de contactgegevens op de homepage.

Behandeling uitsluitend na afspraak

Indien er niemand aanwezig is tijdens de openingstijden dan ben ik buiten de deur patiënten aan huis aan het behandelen of afwezig wegens nascholing.

Vragen?

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen of onduidelijkheden hebben, neemt u gerust contact met mij op, dan kunnen we dat samen bespreken