Over ons – Fysiotherapie & Training Klaroenstraat – Rijswijk
Welkom bij Fysiotherapie & Training Klaroenstraat

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

Over ons

Uw fysiotherapeut, Petrica Balbaie staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

Op de welkomstpagina vindt u de adresgegevens.

Petrica Balbaie – uw fysiotherapeut.

Sinds 2008 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut in 1e lijns fysiotherapie praktijken. De fysiotherapie opleiding heb ik gestart bij Thim van der Laan in Nieuwegein en na de propedeuse ben ik naar Utrecht overgestapt. In Utrecht heb ik mijn fysiotherapie opleiding afgerond. Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van orthopedische klachten, sport gerelateerde klachten, chronische klachten. Ook heb ik mij verdiept in ouderen training en medische training.

Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan uit mijn belangstelling voor het bewegen van het menselijk lichaam. Ik zie dit als een breed begrip: van een peuter achter een poppenwagen tot een senior achter een rollator en van een recreatief rondje fietsen tot een topsporter. Het boeit me elke dag. Daarnaast ben ik als atletiektrainer, ook actief betrokken bij bewegen, met name recreatief en prestatief bewegen van een aantal zeer gemotiveerde atleten. Een voor een hebben zij een eigen doel die zij nastreven en ik begeleid hen daarbij met veel plezier.

Sinds een paar jaar is het mijn droom een eigen praktijk te starten. Nu is die droom uitgekomen aan de Klaroenstraat 117 in Rijswijk.

In Nederland woon ik sinds 1990. Nadat ik de Nederlandse taal geleerd heb, ben ik een opleiding tot apothekersassistent gaan volgen. Vervolgens heb ik 7 jaar als apothekersassistent gewerkt , waarna ik 5 jaar bij een farmaceutisch bedrijf heb gewerkt. In die periode ben ik begonnen met de opleiding tot fysiotherapeut. Een veelzijdig vak, dat ik met plezier uitoefen.