Mindfulness – Fysiotherapie & Training Klaroenstraat – Rijswijk
Welkom bij Fysiotherapie & Training Klaroenstraat

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

Mindfulness

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een bewezen manier om meer in het NU te leven. We razen door het leven op de automatische piloot en door Mindfulness te beoefenen leef je je leven alsof het er echt toe doet, bewust in het NU, namelijk in dit moment. Mindfulness is meer dan alleen maar een goed idee. Het is een manier van ‘zijn’ die persoonlijke betrokkenheid en beoefening vraagt om de gunstige effecten ervan te ervaren. Voorbeelden van gunstige effecten zijn: meer bewust, betere aandacht, minder piekeren en oordelen, minder stress, pijnvermindering, relaxatie, meer positieve emoties, meer verbonden met anderen, ontwikkelen van empathie, meer spiritueel betrokken.

Mindfulness kan je leren gedurende een 8-weekse durende training van circa 2,5 uur per avond. In een kleine groep van 6 tot 10 personen oefen je om bewuster te worden en beter naar jezelf te luisteren. Elke avond heeft een eigen onderwerp en langzaam aan zul je steeds meer verdieping krijgen. Het is wel de bedoeling dat je zelf oefent, met oefening zul je merken dat je grote stappen maakt. Het vereist discipline en vriendelijkheid en het is iets wat je zelf kunt leren. Je hoeft het niet alleen te doen, ik leer je de tools om het in de praktijk toe te passen. Je krijgt achtergrond informatie op een USB-stick die je kan nalezen. Bovendien krijg je ingesproken meditaties die je kunnen helpen om thuis te oefenen.

Het programma:

Sessie 1: Automatische piloot en Bewustzijn
Sessie 2: In ons hoofd wonen
Sessie 3: De verdeelde geest naar een punt brengen
Sessie 4: Afkeer herkennen
Sessie 5: Toelaten/accepteren wat er is/berusten
Sessie 6: Gedachten zijn geen feiten
Sessie 7: Hoe kan ik het best voor mezelf zorgen?
Sessie 8: Het geleerde vasthouden en uitbreiden
Als er behoefte voor is, is mogelijk om een extra “Stilte dag” in te plannen.

Is je belangstelling gewekt en wil je het ervaren? Neem gerust contact op via info@fysiotherapieklaroenstraat.nl of telefonisch via 06-50288152 dan kan ik je vertellen wanneer de 8-weekse Mindfulness training begint. Ik hoop je gauw te zien.

Gratis Mindfulness Workshop

Gratis Mindfulness Workshop donderdag 16 september 2021 om geïnteresseerden kennis te laten maken met Mindfulness. Ben je op zoek naar meer rust in je drukke leven of wil je gedachten beter ordenen, of misschien wil je meer balans in je leven, dan is misschien Mindfulness iets voor jou. Ik begrijp dat het je misschien nog niet aanspreekt of dat je niet zo goed weet of Mindfulness iets voor jou is, dan nodig ik je van harte uit om donderdag 16 september 2021 met de Mindfulness Workshop mee te doen. Zo kan je ervaren wat Mindfulness is en wat het voor je kan betekenen. Lees hier de informatiefolder hoe je je op kan geven of stuur een e-mail naar info@fysiotherapieklaroenstraat.nl Geef je snel op als dit je aanspreekt.

Tevens lees je hier informatie over de 8-weekse Mindfulness Training die donderdag 23 september 2021 van start gaat als er genoeg deelnemers zijn. Lees de informatie goed door in de folder ook hoe je je op kan geven. Als je niet in een keer kan betalen dan kan je ook in 2 termijnen betalen. Neem contact op om dat te bespreken.

Je investeert uiteindelijk in jezelf, het levert je altijd wat op, minder stress, je bent bewuster enzovoort. Lees de voordelen verder in de toegevoegde folder.

Als je nog vragen/onduidelijkheden hebt neem gerust contact op.

PS: Voel je vrij om deze informatie met andere eventuele belangstellenden te delen!