FysioPilates – Fysiotherapie & Training Klaroenstraat – Rijswijk
Welkom bij Fysiotherapie & Training Klaroenstraat

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes.

FysioPilates

Pilateslessen en Pilatestherapie bij uw fysiotherapeut

Veilig: Het geven van Pilates is geen beschermd beroep. Iedereen kan Pilates lessen geven. Echter, niet iedereen is bekwaam. Zeker niet als het gaat om mensen met pijnklachten door een hernia, reuma, artrose. Bij Fysiopilates bent u verzekerd van Pilates lessen die gegeven worden door een trainer met verstand van zaken: de Fysiopilates fysiotherapeut.

Fysiopilates vermindert pijnklachten aan het bewegingsapparaat of helpt deze te voorkomen. Tijdens Fysiopilates voegt de fysiotherapeut specialistische kennis toe aan de Pilates-matoefeningen. Daardoor bent u verzekerd van de beste begeleiding rond u gezondheidsprobleem. Op deze wijze werken veel deelnemers succesvol aan ‘core-stability’ om hun rugpijn te verminderen. Bij fysiopilates kijkt de fysiotherapeut naar het totale plaatje van uw gezondheidsprobleem. Dat betekent vaak dat niet alleen lokaal de rug of de buik of het bekken of de bilspieren getraind wordt maar ook het functioneren van heupen en knieën meegenomen wordt. Tijdens de matlessen leer je door subtiele bewegingen je spieren te versterken, te verlengen en te ontspannen.

Wil je een les ervaren? Dat kan op dinsdag ochtend om 11:30 uur. Neem even contact op via info@fysiotherapieklaroenstraat.nl of via telefoon 070-7853432.